Szolgáltatásaink

Hogyan tudunk segíteni?

Megterhelő a takarítási gépek, szolgáltatók és ajánlatok között tisztán látni?

Akármilyen piacon is működjön cége, a takarítási technológiák és ajánlatok közötti navigálás könnyen túlbonyolíthatja a munkáját. Az operatív alkalmazásról nem is beszélve: ez a feladat önmagában több ember munkakörét öleli fel.

Segítünk leegyszerűsíteni a képet, könnyen átlátható és világos szolgáltatásainkkal.

Kivitelezés

Épülettakarítás

Legyen szó akár irodahelyiségről, céghelyiségről, ipari területről, szállodáról vagy közintézményről, a megfelelően tisztított környezet elengedhetetlen. Ügyfeleinknek az alábbi két szolgáltatás csoportot nyújtjuk:

Épületfertőtlenítés

A legmodernebb technológiákat és a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét alkalmazva nyújtunk professzionális épületfertőtlenítési szolgáltatást, országosan, akár 24-48 órán belül.

Épülettisztítás

Teljeskörű épülettisztítást biztosítunk, így munkatér tisztítást, padozattisztítást, gépi tisztítást, berendezések, mellékhelységek, öltözők tisztítását is.

A szolgáltatásainkat az alábbi gyakoriságokkal választhatják partnereink:

Rendszeres karbantartó takarítás

Rendszeres takarításunk során megbeszélt gyakorisággal (napi, heti, esetleg havi) tisztításra kerülnek a mindennapos használatban álló területek, karbantartó jelleggel. Így például a berendezések portörlése, szemetesek ürítése, felmosás, porszívózás, szaniterek fertőtlenítése és egyéb napi működéshez szükséges takarítási feladatok is elvégzésre kerülnek ebben a csomagunkban.

Időszakos takarítás

A rendszeres karbantartáson túl, időről-időre érdemes nagytakarítást választani. Ezen belül végzünk egytárcsás súrológéppel alaptisztítást, súrolóautomatával időszakos padozattisztítást, márványfelújítást, szőnyeg,- és kárpittisztítást, ablaktisztítást, csővezeték hálózat tisztítását, konyhai elszívók zsírtalanítását – és persze egyedi igények alapján felmerülő nagytakarítási feladatokat.

Területek

Szegmensek, ahol jelentős tapasztalattal és kulcsrakész megoldásokkal rendelkezünk.

Irodaházak

A magas minőségű szellemi munka a szerethető munkakörnyezetnél kezdődik. Növelje dolgozói munkakedvét zavarásmentes takarításunkkal.

Szállodák és Apartmanok

Hotelekben a takarítók professzionalitása presztízskérdés. Minden esetben kulturált, magasan képzett szakembereket alkalmazunk e területen is.

Ipari területek

A gyártás során kulcskérdés az elvárt teljesítmény fenntartása. Fegyelmezett, termelést nem akadályozó takarítási munkaszervezést kínálunk az ipari ügyfeleknek.

Közintézmények

Intézmények, rendelők, iskolák gyakran csak részlegesen felújítottak. Kiforrott takaritasi technológiával rendelkezünk régi és új felületekre is.

Extra szolgáltatások

Opcionális plusz szolgáltatások, amik épülettakarítási kivitelezésünk mellé kiegészítésként választhatóak.

Zöldterület gondozás

Parkok és zöldterületek gondozása esetén vállaljuk ezen területek fűnyírását, illetve igény esetén növényápolását, ültetését.

Külső területek karbantartása

A takarításon túl egyedi igény alapján elvégezzük a szelektív hulladékok kezelését, a közlekedő útvonalak takarítását, valamint ezek hó -és jégmentesítését.

Ipari gépek takarítása

Az ipari területeken végzett takarítás mellett eseti megrendelésre végezzük ipari gépek külső takarítását.

Tanácsadás

Szakmai tanácsadás

Azon ügyfeleink számára, akik házon belül saját csapattal szeretnék megoldani takarítási feladataikat, de nem rendelkeznek az irányításhoz  megfelelő szakmai tapasztalattal, tökéletes választás szakmai tanácsadásunk.

Ennek során biztosra mehetnek takarítási folyamataik hatékony kialakításában külsős szakértőink segítségével – sőt, tőlük munkaerőképzést is igényelhetnek, hogy a kivitelezés során is zökkenőmentes legyen minden.

Tervezés

A tervezési fázisban igénybevett tanácsadás a legjobb választás, hiszen így a kezdetektől egy bevált és könnyen használható folyamatirányítási rendszert adunk ügyfeleink kezébe, felkészítjük a dolgozókat a tudatos és minőségi munkavégzésre.
Ezen túl kiválasztjuk a megfelelő gépparkot, a megfelelő tisztítószereket és meghatározzuk ezek adagolását, beállítva így a legjobban elérhető tisztaságot a lehető legalacsonyabb költségek mellett.

A segítségnyújtás végére a hozzáértő megfelelő létszámú kollégák mind egy jól koordinálható, ár/érték arányt képviselő szolgáltatást fognak nyújtani, mely átlátható és előre tervezhető költséget jelent megrendelőinknek.

Optimalizálás

A már folyamatban lévő, ám valamiért láthatóan rossz eredményt produkáló takarítási folyamat, rövid időn belül megváltoztatható, elkerülve ezzel a további károk felhalmozását.

Az optimalizálás során szakemberünk leellenőrzi megrendelőink dolgozóinak munkáját és ennek alapján feltárja a hiányosságok okát. A már használatban lévő anyagokat és gépeket is megnézi és amennyiben szükséges ajánlatunkban megfelelő termékeket ajánl a régiek helyett. (Természetesen a cél nem az anyagok és eszközök lecserélése, hiszen legtöbb esetben a dolgozók felkészületlenségére vezethetőek vissza a minőségi problémák.) Ezen felül kollégánk az Önök igényeit is felméri, majd mindezek alapján elkészíti a megfelelő ütemtervet a hiányosságok és hibák kijavítása érdekében.

Kivitelezés + Tanácsadás

Takarítási folyamatellenőrzés

Ha már a takarítási folyamat a helyére került, csak éppen a konstans magas minőség biztosítása jelent nehézséget az ellenőrzéseken és a fejlesztési lehetőségek megtalálásán keresztül, folyamatellenőrzés szolgáltatásunk tökéletes megoldás.

Gyakorlatilag ennek a szolgáltatásnak a keretén belül külsős szakemberként takarítási vezetőnk az előre leegyeztetett gyakorisággal ellenőrzi, értékeli és felülvizsgálja a takarítási folyamatokat, a dolgozók munkáját és azokról vezetői jelentéseket készít.

Folyamatellenőrzés

A nem megfelelően betanított és ellenőrzött takarító személyzet, a burkolatokon alkalmazott nem megfelelően megválasztott tisztítószerek, a tisztítószerek nagy mennyiségű fogyása mind olyan lehetséges problémaforrás, amelyek jelentős hosszútávú anyagi károkat okozhatnak, és amelyek csak a megfelelő ellenőrzéssel védhetőek ki – ezt biztosítjuk a folyamatellenőrzések során.

Szakmai felügyeletünk tartalmazza:

•    A munkaköri és technológiai leírások elkészítését (amennyiben szakmai tanácsadást nem rendeltek, mert a leírások elkészítése így még nem történt meg).
•    A munkaköri és technológiai leírásoknak megfelelően végrehajtott munkafolyamat ellenőrzéseket.
•    Feljegyzett ellenőrzési eredményeket, melyeket eljutattunk a cégvezetőknek, így láthatják a tapasztalt hiányosságokat.
•    Az írásban rögzített hiányosságokat, melyeket kiadunk a dolgozóknak, akiknek meghatározott időn belül ezeket pótolniuk kell.
•    Bejárás alkalmával végzett megfigyeléseket, melyek felhasznált anyagok szakszerű használatára, adagolására vonatkoznak, illetve amennyiben szükséges a javaslatainkat, amelyek egy-egy eszköz vagy gép cseréjére vonatkoznak.

Beszállítás

Kis és nagykereskedelem

A takarítási szolgáltatások mellet teljes intézményhigiéniai szállítását is biztosítunk. Termékpalettánkat felkészült munkatársaink igény szerint folyamatosan bővítik és szakmai segítséget nyújtanak vásárlóink részére.

Kínálatunkban a takarítási technológiákhoz nélkülözhetetlen termékek széles választékát találja: ipari tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, általános tisztítószerek, takarítókocsik, takarítógépek, takarítóeszközök, ipari papíráru, higiéniai adagolók, illatosító készülékek, munkavédelmi termékek és egyéb termékek többféle kiszerelésben és típusban.

Forgalmazott márkáink:

Nilfisk | Tennant | Fimap | Ghibli | Vileda | Kobra | Vermop | 3M | Tork | Katrin | Wepa | Plum | Kiehl | Tana | Ecolab | Diversey | CleanCenter | Dymol

Emellett számos más gyártó minőségi termékét, amelyek nem csak Magyarországon, hanem egész Európában ismertek.

Cégünk

06 (70) 367 45 80

06 (70) 367 45 79

iroda@rlphigienia.hu

RLP Higiénia Kft.

Nagykereskedési üzletágunk

Anyacégünkhöz tartozó kereskedelmi ágazatunk eléréséhez kattintson ide.

Legutóbbi cikkeink

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Call Now Button